lørdag den 15. oktober 2011

Halloween - nu med brunkager og julegløgg!

Det skal ikke være nogen hemmelighed at mit hjerte banker temmelig meget for Halloween, og alt hvad dertilhører af græskar, spøgelser og andet tingeltangel. Jeg frydes hver gang jeg kommer ind i et supermarked eller en butik hvor man kan købe Halloween ting, og jeg kan blive helt hysterisk i min lykke når jeg ser noget jeg bare MÅ eje!! Oktober er som nævnt i et andet blog indlæg min yndlingsmåned, og jeg venter altid spændt på at det skal blive oktober, hvor butikkerne begynder at have halloween ting. I år synes jeg dog det er gået en smule tilbage for både Føtex og flere andre stedet. Måske Halloween ikke er så populært mere? Jeg ved det ikke, i hvert fald fik jeg lige ved og næsten et hjertestop den anden dag da jeg bevægede mig ind i Fakta!

De havde da godt nok græskar til at stå udenfor, til en fin pris, 20 kr. for ret pæne og store græskar. Det glædede mig Halloween hjerte, og jeg så frem til at komme ind i butikken og kigge på spøgelser, lys, servietter, edderkopper, slik og hvad de ellers plejer at have. Men hvad skuer mit øje som det første, allerede i indgangspartiet! JULEKAGER og slik!!! Hvad i hele hule h......! Jeg har ikke spor i mod jul, faktisk elsker jeg jul lige så meget som jeg elsker Halloween, men helt ærligt! Der var ikke skyggen af Halloween slik nogen steder! I stedet kunne jeg både få chokoladekalendre, brunkager, pebernødder og alskens anden juleslik. Et forkølet græskar lerhoved stod i en rodekasse og skammede sig, sammen med alt muligt forskelligt ragelse... Det var i sandhed deprimerende og trist..

På vej ud, opdager jeg så til min fryd en opstilling med lidt Halloween pynt, men slet ikke så meget som der somme tider har været. Jeg konstatere at de ting der er der, vist ikke er noget jeg absolut er NØDT til at have, (ud over et fint græskarudskærings sæt) så intet nyt til samlingen (ud over græskarudskærings sættet selvfølgelig..)

Jeg kommer så hjem og sætter mig til computeren, går ind på facebook, hvor en af mine gode veninder har været så venlig at poste et link på min væg, linket er til en online butik der forhandler kageforme og andet tilbehør. Blandt andet Halloween kageforme!!! Åååh hvilken fryd! Jeg kunne købe mig på fattiggården derinde, og ikke nok med at der var rigtig mange ting derinde jeg simpelthen er NØDT til at eje, ja så er der jo også lige en tre, fire, fem andre online butikker med seje ting, som en ægte Halloween elsker ikke kan leve foruden! Ikke at forglemme ebay, som jeg overhovedet slet ikke tør gå ind på i denne tid, det tror jeg simpelthen ikke mit blodtryk kan holde til!

Men altså! Julekager i oktober! Helt ærligt! Og hvis man så købte de julekager nu, og gemte dem til december, sikke da en tør omgang man ville få så. Sådan et honninghjerte er sgu ikke meget ved efter 3 måneder i et skab. Men hva, dem de ikke får solgt nu, bliver vel bare pakket om og sat på udsalg midt i december. Jeg ved godt at butikkerne begynder tidligt, men jeg synes da ikke det var SÅ tidligt sidste år, eller var det? Måske fortrænger man det fra år til år. Man glemmer det simpelthen fordi det er så ubegribelig tidligt, så ens hjerne ikke kan rumme det. Jul er skønt, jul er dejligt, jul er hyggeligt, I DECEMBER! vel at mærke.

Der er sikkert mange der synes Halloween er noget fis, men det er fordi de ikke har oplevet det! Sådan en gennemført Halloweenfest med gys og gru, og udklædte mennesker over det hele. Det er fantastisk. For mig er det ligesom juleaften, bare uden gaver. Men det gør ikke noget, så længe festen er en succes, og alle er glade og i god Halloween stemning. Jeg tror mange voksne ville have godt af at prøve at komme til sådan en fest, hvor de blev tvunget til at være udklædt, og fik lov til at skabe sig lidt, og glemme hverdagens problemer og al deres voksenhed.

Det er også en af de ting jeg synes er lidt irriterende ved de ting man kan købe herhjemme til Halloween. Det meste af det er meget tuttenuttet og børnevenligt. Som om Halloween kun henvender sig til børn. (ligesom fastelavn) Men sådan er det jo ikke! Halloween er for alle aldre! Ikke kun børn i deres Fætter BR kostumer med små søde edderkopper og nuttede spøgelser.

Halloween hos mig er absolut ikke børnevenligt! Badeværelset specielt bør ikke benyttes af sarte sjæle, da der plejer at være temmelig meget blodbad derude. Til Halloween har man chancen for at udleve nogle af sine mørke sider! Det er fantastisk!!

Men når julen allerede ankommer i oktober, må julen også finde sig i at der i december sniger sig et par zombier ind hist og her!

2 kommentarer:

 1. Hehe :)
  Du lyder som en riktig Halloween elsker ♥
  Lige et par spørgsmål....?
  Jeg er selv Lidt af en Halloween fan så hvilken Butik var det du havde været i som var godt proppet med lækkert Halloween Stof?

  Me:D

  SvarSlet
 2. Jeg har desværre ikke været i en fysisk butik der var proppet med Halloween, ligesom sidste år, har der ikke været ret meget på hylderne, desværre. Heldigvis dukker der en hel del op, hvis man bare googler Halloween fest :)Og så er der jo også ebay, hvor der vikelig er mange fede ting, men det kræver at man er ude i god tid, da det hele kommer fra udlandet.

  SvarSlet