tirsdag den 19. oktober 2010

Køkkenoprydning - lad der være kaos før orden.. eller....

Ja ja ved godt at jeg for lidt tid siden snakkede om det der med at samle ting og stavle osv. og det er skam også ganske godt og dejligt med ting. Men.... I dag har jeg formået at rydde op i mine køkkenskabe og skuffer, og nøj hvor var der dog mange sære, knap så nyttige og hengemte ting! Støvede og ikke brugt i de snart 6-7 år jeg har boet her. Nå men igang kom jeg da, efter opfordring fra min mor, der pointerede at når vi nu alligevel skulle til loppemarked i morgen, kunne jeg jo ligeså godt få ryddet op i køkkenskabene inden, så vi kunne køre til genbrug inden nye ting evt. kommer ind af døren i morgen.

Og det har hun da sådan set ret i, har jo også truet med en køkken oprydning i henved 2-3 år, så mon ikke tiden var moden for det nu? Som sagt så gjort, og nu flyder hele køkkenbordet og gulvet med ting der skal videre ud i verden, og forhåbentlig finde et andet hjem hvor de vil blive benyttet og anvendt i stedet for at stå og samle støv her hos mig.

Problemet ved denne form for oprydning er, at så længe man er i denne venteposition fra man har ryddet op i tingene, og fundet ud af hvad der skal stemmes ud og hvad der må blive, og til tingene ligesom har forladt hjemmet, så ligner det jo Jerusalems ødelæggelse.. suk.. det er ikke nemt at have fået oprydningsflip og så ikke kan komme af med skidtet...

Nå men, har jo sådan set efterårsferie, men ferie har det nu nærmest ikke været, har været totalt praktiske gris og vasket tøj, ryddet op, og ud og hen og ned... ved snart ikke hvad der er op og ned mere... Har dog også formået at få farvet hår, så den der motorvej der var begyndt at lægge an til etablering midt på mit hoved er forsvundet. Havde egentlig planlagt, velvære og gør-noget-godt-for-dig-selv-og-din krop-formiddag i dag, men så greb oprydningsånden mig og i stedet for at få plukket øjenbryn, lagt neglelak osv. ja så blev det til praktisk tøj og oprydning.

Nå men selvforkælelse må blive på et andet tidspunkt. Køkkenet kalder, det vil ryddes op... suk, hvad man dog ikke udsætter sig selv for...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar