lørdag den 23. april 2011

Ebayititis - en smitsom affære!

jeg er blevet smittet af ebayititis, som er en uhelbredelig pengeslugende og vanedannende sygdom, der i sin enkelthed går ud på at man er nødt til at købe div. mere eller mindre nyttige ting fundet på ebay. Jeg vil dog til mit forsvar sige, at de fleste ting jeg indtil videre har erhvervet mig derinde fra, har kostet under 200 kr. ink. fragt. Men jeg vil samtidig også sige, at flere af tingene faktisk har været gaver, til andre end mig selv....

Jeg blev smittet med ebayititis fra en god veninde, der selv er ret hårdt ramt, og da hun først havde introduceret mig for princippet, ja så var jeg jo ramt, uhelbredeligt, vel at mærke!

Men selvfølgelig har der da også været ting til mig selv, og hvilke fantastiske ting! Mit første køb på ebay, var et ugleur, som ovennævnte veninde havde købt til sig selv, og uret var jo simpelthen uimodståeligt, så sådan et måtte jeg jo også eje! Og nu jeg var i gnag, kunne jeg jo lige så godt købe et ur til en anden veninde også :) Efterfølgende har jeg også købt til for andre derinde, og gaver, mest i form af smølfer til min mor :D

Et sikkert tegn på at man er smittet med ebayititis er at man ser en ting, enten i en virkelig fysisk butik, eller et sted på nettet, og straks tænker, hmmm den ting kan jeg garanteret finde billigere på ebay. Et godt bevis på dette er mit seneste køb, en fastnet telefon, jeg bare MÅTTE eje! Jeg sad en aften og stenede inde på et forum, hvor folk ofte har ting til salg, og hvor jeg indtil flere gange har købt gode og billige ting. Så jeg sidder tit og lurer folks "til salg" albums, for at se om der skulle være noget man ikke kan leve uden. Og der, i et album, fyldt med spændende ting, ser jeg den, en fastnet telefon, formet som et kranie, dækket med similisten!  Jeg er jo solgt med det samme, men min fornuft sagde mig at 600 kr. måske lige var i overkanten at give for en telefon.. Og der dukkede tanken op! EBAY!! Jeg må da kunne finde den billigere på ebay.. Som sagt, så gjort.

Med søgeordene "skull phone" dukkede der indtil flere af slagsen op, både med, og uden similisten. Dem med sten på, var næsten i samme prisleje som den jeg havde set det andet sted, men de andre, som bare var sølvfarvede, eller hvide, var i en helt anden prisklasse. Så jeg var jo nødt til at købe den!!!

122 kr. i alt ink. porto fra Hong Kong, og jeg ventede spændt på min telefon. Begejstret som jeg var, måtte jeg jo straks fortælle om mit køb til en eller anden. Det blev så ovennævnte smittefarlige veninde, der pointerede at, måske telefonen ikke virker her i DK! Oooooh vee!!! Tænkte jeg, det havde jeg jo slet ikke tænkt på. Jeg ventede i ængstelighed på den telefon. dagene gik, jeg tjekkede mail, jo den var blevet afsendt fra Hong kong, jeg forsøgte at tracke pakken, uden resultat, og stadig ingen pakke til mig.. Der stod godt nok at det kunne tage mellem 20 og 30 dage for den at nå frem, men mine tidligere køb fra Hong Kong, havde ikke været så længe under vejs, så da der var gået 25 dage, afskrev jeg den som tabt for omverdenen.

Og bedst som jeg havde opgivet håbet om nogen sinde at se min nye telefon, bankede det på døren, og udenfor stod posten med en pakke! Nøj hvor har jeg da aldrig åbnet en pakke så hurtigt! Pakken så lettere miserabel ud, og jeg begyndte at tænke, ÅÅH nej!! den er gået i stykker!! Ud af kassen med telefonen, efter at have forsøgt at ryste liv i kæresten flere gange for at fremvise det nye vidunder, der utroligt nok var intakt!

Hurtigt fik jeg vores gamle, elendige fastnet telefon fjernet, og sat den nye til, jeg turde knap løfte røret, for at høre om der var klartone....... Det var der!!!!!! Så var jeg jo nødt til at ringe til min veninde og fortælle den herlige nyhed! Begejstringen var stor, og jeg kan stadig tage mig selv i at sidde og kigge på den i fryd!

Og så tænker du nok, øøh det er jo bare en telefon! Ja ja, men hvilken telefon! Den er simpelthen for sej! Ebay er fantastisk, og jeg er ikke spor ked af at være blevet smittet med ebayititis!

Og her er vidunderet så!!!!


Et andet fantastisk ebay køb, en blondeparasol med vifte! 


Og mit aller første ebay køb, mit fine ugleur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar