søndag den 28. november 2010

Frk. gammel-sur-på- selvopofrende forældre...

Nu er der måske nogle der ville vove at påstå at jeg er en gammel sippe der har misforstået det hele, men, hvorfor er det lige at der er en udbredt tendens til at folk bruger billeder af deres børn som profil på div. fora, sociale netværk og jeg ved ikke hvad? Det er så vidt jeg ved ikke barnets profil, men forældrenes.. jeg kan ikke forstå hvorfor man ikke vælger et billede af en selv, eller om ikke andet så da et billede af en selv med barnet, men et billede kun af barnet??  Hvorfor skal man være så selvopofrende og flashe sit barn alle steder? og de der scanningsbilleder af ufødte børn! YYRK siger jeg bare! Jeg har ikke behov for at få klasket et billede af folks ufødte børn i hovedet når jeg logger ind på fx. facebook.

 Ja ja jeg ved godt at forældrene selvfølgelig er stolte af deres arvinger, men helt ærligt, livet er sgu da andet end børn! Og så sidder I nok der og tænker, ja ja det er bare fordi hun ikke selv har børn, og det kan da godt være at jeg ser anderledes på tingene når/hvis jeg selv får en pode, men gud nåde og hjælpe mig at jeg ikke bliver en selvopofrende -alt-for-mine-børn-jeg-glemmer-helt-mine-egne-behov-og-interesser-mor.... Jeg har aldrig været den store børneelsker, og har i min tidlige ungdom ytret at jeg aldrig skulle have børn, og at disse var noget af det værste i verden.. ja ja man er vel blevet voksen, og holdningen har ændret sig, fra had til accept og tolerance. Men børneelsker bliver jeg sgu aldrig, selvfølgelig vil jeg da elske mine egne børn, men de bliver selvfølgelig også pragteksemplarer af den menneskelige race :D

Mange mener at man ikke kan vide noget om børn når man ikke selv har dem, se der er jeg jo så uenig, jeg ved godt at jeg sikkert pisser en hel masse folk af nu, men helt ærligt, mange forældre er sgu blinde for hvordan deres egne børn snor dem om deres fingre som en portion slatten pasta!

Ja jeg er nok tante-gammel-sur, men jeg har sgu ret svært ved at se det fantastiske i at ofre sit liv på små terrorister, hvorfor skal man opgive sig selv og sine egne behov bare fordi man er blevet forælder? Hvorfor skal man hele tiden fokusere på børnene og lave dem til små egoister der ikke kan forstå når mor lige taler med en anden voksen og måske inderst inde har behov for, bare for en gangs skyld, at snakke andet end babysprog!

Jeg kan ikke forstå hvorfor fødselsdage, jul, ja alle højtider straks der er et barn i huset, partout SKAL være for børnenes skyld, og i børnehøjde og indrettes så børnene har det sjovt! Hvad med de voksne, hvad med forældrene, hvorfor kan man ikke indrette det så det også er sjovt for dem? Hvorfor skal det altid være på børnenes præmisser? Så længe børnene har det sjovt, så har jeg det også sjovt.... NOOOT!!! Det er da den største gang fis i en hornlygte jeg længe har hørt!

Nå men jeg kunne jo blive ved i den samme rille i mange timer... Jeg er bare så uforstående over for den der selvopofrende attitude mange forældre påtager sig... hvis jeg nogen sinde bliver sådan, håber jeg der er en der gider sparke mig rigtig rigtig hårdt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar