fredag den 27. april 2012

Lidt nørd er man vel altid - en reflektion over diverse mmo's *

*mmo = massive multiplayer online for lige at få det på plads..

Og jeg vil da glædeligt indrømme at jeg havde spillet ovennævnte spilgenre i lidt over 3 år, før det gik op for mig hvad ovennævnte forkortelse stod for, til stor moro for personen der var så venlig at oplyse mig om det.

Nå men, det hele startede med at et par venner og kæresten fik overtalt mig til at spille lotro (Lord of the rings online) Da de mente at det da lige var et spil for mig, hvilket de, efterfølgende havde temmelig meget ret i. Jeg elsker det spil, ikke at jeg spiller det hele tiden og altid, kun i perioder, men det er lidt ligesom at komme hjem, efter en lang ferie, når man så endelig tager sig tid til at spille et par timer eller 3,4,5..... Mmo's er tidsrøvere, lige som så mange andre spil, men i særdeleshed mmo's. 

Det gik jo ikke værre eller bedre end, at det endte med at være mig der blev mest grebet af spillet, og er, i hvert fald i selskab med "the fellowship" den ultimative lotro nørd. Jeg var ellers meget skeptisk i starten, jeg havde jo set kæresten spille wow (world of warcraft) og det tiltalte mig ikke, det så både meget indviklet ud, og virkede temmelig uoverskueligt. Men ok, hvis de nu så gerne ville have mig med til at spille, kunne jeg da godt give det en chance, nu det var baseret på ringenes herre.

Men ak og ve, i kølvandet på lotro kom jo så både det ene og det andet, lige fra champions online til runes of magic til age of conan. Ja sågar wow måtte man jo snuse til, og ve oh skræk, er jeg nu endt i den situation at jeg er blevet grebet lidt af wow. Ikke så meget som lotro, aldrig lige så meget!!! Gud og fanden forbyde det! Men ja ja, det er da meget sjovt, så længe man har nogen at spille sammen med, gider absolut ikke spille wow alene, og jeg gider heller ikke spille med tilfældige spillere jeg ikke kender. Wow er for mig et meget rodet og uoverskueligt univers med alt for mange ting blandet sammen, jeg orker ikke at sætte mig ind i alt ting, så jeg har hægtet mig på nogen der er mere kyndige udi wow kundskaben, og benytter mig af at være en totalt noob (nybegynder) og bruger det som undskyldning for alt ting.

Der er så mange ting ved wow der irritere mig i forhold til lotro, lotro er og vil altid være mit hjertebarn, af den eneste og simpleste grund, at det var det første mmo jeg prøvede at spille. Universet tiltaler mig, de forskellige karakterer, racer ect. er lige til mit temperament, og slet ikke så stort udstakt som wow. Der er elementer i wow jeg godt kan lide, fx. er jeg ret stor fan af racen undead, og elsker den drævne liggyldighed de har til alt ting. Som spiller er jeg helt klart mest til spellcasting og afstands-skade så nogen tank bliver jeg nok aldrig.

Jeg ved godt at alt det her sikkert er det rene volapyk for mange, og frygteligt nørdet og kedeligt at læse. Men nu hvor jeg er upcomming wow nørd, er jeg nødt til at reflektere lidt over det.

Lotro kan jeg game alene til hver en tid, jeg hygger mig med at tulle rundt og udforske nye steder, crafte og lave deeds. Få nye titler og deltage i festligheder når sådanne er at deltage i. Lige nu er der 5 års jublilæum, og trods min entusiasme og forkærlighed for spillet, er min højeste karakter først lige rundet level 53. Til gengæld er han velbevandret i alt muligt andet end lige det der med at hive levels hjem, hvilket passer mig udmærket. Jeg spiller for hyggens skyld, ikke for at nå level meget højt hurtigst muligt. Min største præstation for øjeblikket har været at affyre 250 stk. fyrværkeri i anledning af jubilæet, bare for at få en ny titel, så nu kan min level 53 minstril med stolthed kalde sig "Hartvig - Master blaster". Det er da ikke til at stå for... ja jeg er nørd, og jeg er stolt af det! Nu skal jeg nok stoppe med alt mit nørdede snak og afrunde med at sige, at nok er lotro mit hjertebarn, min synderinde, men wow er nu også meget sjovt....


Og selvfølgelig lige et billede af hartvig igang med at affyre de 250 stk. fyrværkeri....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar