fredag den 19. oktober 2012

En lille update

Det er ved at være et stykke tid siden jeg sidst har fået skrevet noget herinde, min skrivemuse har åbenbart holdt en længere ferie. Men hva, det kan vi jo alle trænge til i ny og næ. Nu nærmer vi os jo snart min yndlings højtid, eller i hvert fald en af dem. Halloween står for døren, og jeg er i fuld gang med at sy kostume, og forberede pyntningen osv. jeg havde jo forregnet mig, og havde bildt mig selv, og indtil flere andre ind, at jeg i år havde 10 års jubilæum som Halloweenfest arrangør. Der tog jeg så fejl, det er først til næste år. Det positive ved det er, at jeg har vundet et år, til at finde på noget exceptionelt sejt til næste år, men ulempen er så at jeg har været nødsaget til at finde på noget andet at være, da det jeg havde planlagt, var specielt for 10 års jubilæet.

Jeg har kastet mig ud i en omgang kostumesyning, som jeg egentlig ikke ved hvor ender, så det bliver spændende at se, hvad jeg ender ud med at blive! I år har været helt fantastisk hvad angår græskar udskæring, da min svigermor har haft rigtig godt held med at dyrke græskar i sin have, og jeg derved har fået adgang til en masse af disse! Indtil videre er det blevet til 7 udskårne græskar, og der er flere hvor de kommer fra. Det er rigtig fedt at kunne få lov til at udskære så mange, og rigtig eksperimentere med det, så det går der en hel del tid med.

Ellers er der ikke sket det store, alting går sin vante gang, og der har ikke lige været nogle emner jeg har følt mig nødsaget til at brokke mig over herinde. Hvilket jo selvfølgelig er meget godt, bort set fra, at der jo så har været temmelig stille herinde. Så jeg tænkte at en lille opdate måske var på sin plads. Vi har fået ryddet op, og ud i en masse ting, for, blandt andet at gøre plads til en nyerhvervelse til soveværelset. Var så heldig at en af mine facebook venner havde den skønneste skænk til salg, som det lykkedes os at få købt! Og da den er temmelig stor, måtte vi have ryddet op og ud i en masse ting for at gøre plads til det nye.

Soveværelset der før, bare var et opbevarings- computer- og soverum, er nu gået hen og blevet ganske hyggeligt og dejligt at opholde sig i. Fra at have ting stablet ovenpå hinanden næsten op til loftet, er der nu kommet luft mellem tingene og det føles som om er er blevet mere plads. Det er også som om jeg sover bedre, og det er jo helt fantastisk!.

Samtidig med at vi fik ryddet op i soveværelset, fik vi også ryddet lidt ud i stuen, og i vores skur. Jeg kan ikke komme mig over hvor meget ragelse der var derude, vi fik fyldt en hel trailer med ting der enten bare skulle smides på lossepladsen, eller til genbrug. Nu har vi fået ryddet så meget ud, at både cykel og scooter kan være der, når ellers lige vi får flyttet en reol der står derude. Det er skønt at man nu kan gå helt ind i skuret, og at det hele er overskueligt og nemt at få fat i. Det var tiltrængt!

Jeg vil forsøge at være lidt mere aktiv herinde fremover, om ikke andet så bare med et lille pip i ny og næ :)
Vores nye skænk!

Et par af årets græskar

Ingen kommentarer:

Send en kommentar